Pagina's

zondag 21 oktober 2018

Akelei bloemenpopje op de seizoentafel

Ja ik weet het, Akelei bloeit in het voorjaar, maar had het popje pas in de zomer af.
En toen was het zo heet dat ik totaal geen energie en zin had om te bloggen. En omdat de zon nog steeds schijnt, vandaag mijn bericht over de Akelei.

Akelei bloemen 

Ik kreeg jaren geleden van mijn zusje  zaadjes  van de akelei, eerst kreeg ik mooie paarse bloemen, maar in de loop van de jaren kreeg ik witte, roze en lila bloemen er bij . Zomaar gratis , mooi dat de natuur dit zelf regelt.Akelei bloemen in de tuin van Atelier de Vier JaargetijdenAkelei bloemenpopje  op de seizoentafel 

Als dan je tuin vol staat met zoveel prachtige Akelei bloemen wordt het tijd om ook een Akelei bloemen popje te maken. Dit jaar was de Akelei heel snel uitgebloeid omdat het zo ontzettend warm was, maar ik heb het zaad gewoon verspreid in mijn tuin, dus volgens jaar weer volop Akelei.


Akelei bloemenpopje op seizoentafel Atelier de Vier Jaargetijden

Ik maak graag bloemen popjes , jij ook ?


Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...