Pagina's

zondag 16 september 2018

Nazomer op de seizoentafel

Zonnebloemen op de seizoentafel 

Na een lange hete zomer mogen we nu nog nagenieten van een prachtige nazomer. Ik hou van deze tijd van het jaar. overdag nog heerlijke temperaturen maar je ruikt de herfst al.Natuurlijk heb ik mijn seizoentafel aangepast aan deze mooie tijd.

De laatste zonnebloemen in mijn tuin bloeien nog en de rest mag blijven staan voor de vogels. Eerdere jaren haalde ik altijd de mooiste exemplaren naar binnen en liet ze daar drogen, maar vaak begonnen ze dan toch te schimmelen. De komende week laat ik ze nog zeker buiten staan en dan maar afwachten hoe lang ze goed blijven. 

De popjes op de foto zijn al jaren oud, maar vind ze nog steeds mooi voor deze tijd van het jaar. De zonnebloemen zijn uit eigen tuin en de tekening heb ik nagetekend met soft pastelkrijt naar een voorbeeld van deze juf .

Wat staat er op jouw seizoentafel, al in herfstsfeer of staat er nog een zomers tafereel ?


Waldorf nature table sunflower Steiner summer seasonable table woolfelt

5 opmerkingen:

Juffrouw Ooievaar zei

Hallo Thea,
Leuke popjes en dat je ze al langer hebt maakt ze nog specialer.
Mooie tekening, knap hoor, ik kan niet goed tekenen.
Bij mij is het al herfst, ik heb niet echt een herfsttafel, maar wel een hoekje op de kast leuk ingericht :)
Groetjes en deze week nog lekker genieten van het mooie weer.
Bedankt voor je reactie op mijn blog, Anita

Knutselpret zei

3 kabouters en een aap. Tja het is nog even niet anders maar ik ga erf gauw herfst van maken :))))

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@AnitaJa klopt sommige popjes blijven je dierbaar omdat je ze al zo lang hebt.Ik zit nu 1 jaar op tekenles en vind het heel erg leuk, mijn juf zegt iedereen kan tekenen maar ik begin ook nog maar net.
Een herfsthoekje op de kast is ook prachtig.
Voor jou ook een fijne mooie week.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@Albèrtje Kabouters en een aap bijzondere combinatie maar kan toch ook heel mooi zijn :))

شركة المثالية zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...