Pagina's

woensdag 20 juni 2018

Gratis vilt patroon unicorn sleutelhanger

Soms wijk ik even af van mijn normale viltfiguren en zo maakte ik deze unicorn steutelhanger van vilt. Jij kunt deze ook maken voor je  (klein) dochter, nichtje of buurmeisje en natuurlijk ook voor alle jongens die van unicorns houden .

Ik gebruikte dit patroon voor  de  unicorn  , en deel het graag met jou. Door  op de groene balk te klikken kun je het patroon downloaden . Ik heb het patroon verkleind, zodat het aan een sleutelhanger past, maar je kunt het natuurlijk overal voor gebruiken en in de kleuren die je wilt.

2 opmerkingen:

Knutselpret zei

leuk geworden, maar met die eenhoorn heb ik niet zoveel

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Ik ook niet Albèrtje maar gemaakt voor iemand die er helemaal weg van is.

Groet Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...