Pagina's

maandag 5 februari 2018

Tekening van Koning Winter

Aankomende week gaat het weer vriezen en dus tijd voor Koning Winter op de seizoentafel. Hieronder een  een foto van mijn Koning Winter die ik eerder maakte.

King Winter waldorf nature table

Kaart getekend voor op de seizoentafel 

Afgelopen jaar begon ik met tekenles, in een buurtcentrum bij mij in de stad. Heel erg leuk en iets wat ik al heel erg lang wilde leren  maar het kwam er nooit van. Inmiddels heb ik 10 lessen gehad van een echte juf en ik vind het echt fantastisch !

Ik maakte met Faber Castell aquarel potloden een tekening van mijn eigen Koning Winter, erg moeilijk maar ook heel erg leuk om vooruitgang te zien.  Ik teken op een postcard blokje van Flying Tiger 300 grams aquarelpapier,  niet duur en fijn om mee te beginnen .  

Wat wil jij nog altijd heel graag  leren ?


King Winter drawing Waldorf nature table


4 opmerkingen:

Knutselpret zei

hier staat koning winter ook al en ik...... wil leren poppen maken

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@ Wat voor poppen wil je leren maken , Albèrtje ?

Groet Thea

Anita Oele - van de Grint zei

Wauw wat een mooie kaart, je bent een goede leerling, daar zal de juf blij mee zijn.
Ik wil nog vanalles leren o.a. Zweeds borduren, ik ga op de Handwerkbeurs een workshop volgen :)
Groetjes Anita

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@ Anita, leuk dat je ook nog van alles wilt leren, Zweeds borduren lijkt me ook heel erg leuk. Leuk dat je op de handwerkbeurs een workshop gaat volgen, laat je nog even weten hoe het was ?

Groet Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...