Pagina's

zondag 2 juli 2017

Op de seizoentafel de violen familie

De driekleurige viooltjes uit mijn eigen tuin  brachten mij de inspiratie om een violen familie te maken voor op de seizoentafel . De moeder pop is 14 cm. hoog en de kinderen zijn 6 en 7 cm. groot. Ik gebruik een soort eenvoudig basispatroon waar ik volop mee kan variëren.  Het sprookjesvilt en de lapjes  lila vilt komen uit de voorraad en ik ben erg blij met het resultaat. 

Eerder maakte ik dit  viooltje

Violen Atelier de Vier Jaargetijden antroposofische seizoentafelDriekleurig viooltje

Het driekleurig viooltje groeit in mijn tuin en iedere dag verwonder ik me over dit klein schattige bloemetje met prachtige kleuren  dat gewoon overal groeit.  

Wat staat er bij jou op de seizoentafel ?Triocolor violin


2 opmerkingen:

Knutselpret zei

erg leuk en die baby viooltjes doen het altijd goed

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Dank je wel Albèrtje, baby viooltjes vind ik een hele mooie naam.

Groet Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...