Pagina's

zaterdag 24 juni 2017

Op de seizoentafel Sint Jan

24 juni Sint Jan 

Sint Jan is het laatste feest van het schooljaar en wordt uitbundig gevierd op vrije scholen  Een feest met bloemenkransen , lekker eten en natuurlijk over het vuur springen.

Bloemenkransen 

Ik kan me nog goed herinneren hoeveel moeite ik had met het maken van mijn eerste bloemenkrans voor mijn oudste.  Ik zag ouders de prachtigste kransen maken voor hun kinderen en  mij lukte dat eerlijk gezegd niet zo heel goed. In de loop van de jaren werd ik er  gelukkig wel wat handiger in , dus vrije schoolouders er is nog hoop !

Grimms jaarring op de seizoentafel 

Onlangs kocht ik deze jaarring van Grimms met korting bij Saartjes Wereld. 

Jaarring Grimms Atelier de Vier Jaargetijden

  
Het leuke van de Grimms jaarring is dat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken voor op de seizoentafel . Zoals nu voor de Sint Jan, met een paar  houten kegel popjes, een vuurtje van vilt en een mooie kaart 

Waldorf nature table St. John midsummer Grimms
.
Fijne dag, Thea 

3 opmerkingen:

Anita Oele - van de Grint zei

Leuk :)
Ik vind de kaarten altijd zo mooi, maar als je de kaarten besteld komt er altijd zoveel verzendkosten bij:(
Als ik nog eens meer tijd krijg wil ik werk van de seizoenen en de feestdagen maken :)
Groetjes Anita

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@ Anita,ik vind kaarten ook altijd erg mooi en je kunt er snel een mooi tafereel mee maken. Verzendkosten bij http://www.joydesign.eu/index.html zijn niet zo duur .
Groet Thea

Vlijtig Liesje zei

Handig zo'n jaarring! Ik houd van dingen die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Het feest van sint Jan kende ik nog niet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...