Pagina's

zondag 4 juni 2017

Pinksteren op de seizoentafel

Pinksteren 

Voor ik het wist was het al weer Pinksteren, omdat ik geen kinderen meer op de vrije school heb, ben ik er niet meer zo mee bezig.

Ik vond het Pinksterfeest altijd een van de leukste feesten op de Vrije School, mijn jongste dochter wil nu nog steeds de meiboom helemaal invlechten, dat mocht toen nooit  !

Pinksteren op de seizoentafel 

En wat zet je dan op de seizoentafel, nou gewoon wat je zelf leuk vind, niets moet en alles mag. Misschien heeft je (klein) kind wel iets meegenomen van school, een duifje van papier een bellenstok of bloemen van crêpepaper.
Dit staat er op mijn seizoentafel, het duifje maakte ik zelf en het bruidspaar kreeg ik ooit van een moeder van school cadeau. Het bruidspaar op de tweede foto maakte is zelf van een houten kegelpopje samen met een mooie kaart van Marjan van Zeyl is het ook een beetje Pinksteren in mijn huis. 

Wat staat er op jouw seizoentafel met Pinksteren ? 


Pentecost waldorf nature table Pinksterbruidspaar Atelier de Vier Jaargetijden antroposofischGeen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...