--> Op de seizoentafel de ganzenhoedster | Atelier de Vier Jaargetijden

donderdag 20 oktober 2016

Op de seizoentafel de ganzenhoedster

De ganzenhoedster 

Het pakket van de ganzenhoedster kreeg ik van iemand die gestopt was met het maken van viltfiguren. Het is een oud  ontwerp van Ereis , maar zo leuk om te maken. Ik hou van dit soort figuren op de seizoentafel 

Wat ik ervan vond 

Heel erg leuk om te maken, het patroon was goed te volgen. De wol voor de haartjes was aan de krappe kant, maar het is toch gelukt om 2 vlechten te maken.
Op het patroon stond dat ik door een gaatje in de klomp moest steken , maar dat gaatje zat er niet in. Zelf een gaatje in het klompje geboord, maar dat werd niet echt mooi. De oplossing heb ik gevonden met een stukje bijenwas en daarmee de klompjes vastgezet.

Hoe maak jij klompjes vast aan een viltfiguur ?

Atelier de Vier Jaargetijden goosegirlAtelier de Vier Jaargetijden Goosegirl3 opmerkingen:

Knutselpret zei

ik denk dat ik montagekit zou gebruiken of bisonkit bij de action was eerder een soort van alleslijm daar kon je ook werkelijk van alles mee doen.
Maar ze is weer heel mooi gemaakt

Anita Oele - van de Grint zei

Ik kan je niet helpen, nog niet gemaakt, je popje is echt schattig :)
Groetjes Anita

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@Knutselpret bedankt voor je tip, zal het onthouden voor een volgende keer !
Groet Thea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...