--> Bloemenmeisje voor op de seizoentafel | Atelier de Vier Jaargetijden

zondag 3 juli 2016

Bloemenmeisje voor op de seizoentafel

Bloemenmeisje is een ontwerp van Atelier Pippilotta uit 2002 al enige tijd geleden maar nog steeds erg mooi.  Het popje is 18 cm. hoog en is gemakkelijk aan te passen aan het seizoen. Voor de winter zou je blauwe kleuren kunnen gebruiken en voor de herfst orange, rode kleuren. Zo kun je met dit ontwerp gemakkelijk variĆ«ren en heb je ieder seizoen een mooi popje op je seizoentafel.

Bloemenmeisje op de seizoentafel 

Zoals altijd een  ontwerp met goede werkbeschrijving en genoeg materialen. In mijn pakket zat nog flanel voor het mutsje en voor de broek,verder vilt en elektriciteitsdraad voor de benen en gele wol voor de haren.  
De gele wol voor de haren heb ik niet gebruikt, ik hou niet zo van dunne haren. Het roze vilt uit het pakket heb ik ook niet gebruikt omdat ik het lila vilt alleen mooier vond. 
In de schoentjes heb ik een stukje lood gedaan en daardoor blijft het bloemenmeisje heel goed staan. Ook al is dit ontwerp al 14 jaar oud, ik vind het nog steeds  een aanrader en ook geschikt voor beginners !

Heb jij dit bloemenmeisje al eens gemaakt ?Atelier de Vier Jaargetijden bloemenmeisje seizoentafel zomer


9 opmerkingen:

Anita Oele - van de Grint zei

Nee heb ik nog nooit gemaakt. Ik vind haar erg leuk en volgens mij is ze tijdloos. Heel mooi gemaakt ook :)
Groetjes Anita

vrouw Hommel zei

nee, ik maakte altijd de bloemenkinderen van mieke stender maar dit is ook een lievie om te zien

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Anita dit bloemenmeisje is inderdaad tijdloos.
Groet Thea

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Vrouw Hommel Mieke Stender heb ik ook heel veel gemaakt.
Groet Thea

Knutselpret zei

wat leuk die heb ik ook nog liggen :)

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Knutselpret , ze is erg leuk om te maken !
Groet Thea

Vlijtig Liesje zei

Wat een schatje! Ik vind het gezichtje zo lief!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Vlijtig Liesje, dank je wel !

Groet Thea

Anita Oele - van de Grint zei

Hallo, doe je mee met de link your stuff op mijn blog, is speciaal voor seizoenstafels :)
Erg leuk als ook jij meedoet, groetjes Anita

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...