--> Hoe berg jij jouw vilt creaties op ? | Atelier de Vier Jaargetijden

woensdag 29 april 2015

Hoe berg jij jouw vilt creaties op ?

Opbergen van vilt creaties

Ik ga er vanuit als je dit leest dat je misschien ook al eens een aantal vilt creaties hebt gemaakt.  En al dat moois moet natuurlijk ergens opgeborgen worden. Lang geleden toen ik begon borg ik al mijn creaties op in van die opbergdozen van Ikea , en dan ook nog per seizoen. Maar na een paar jaar zag ik tot mijn verbazing af en toe van die hele kleine gaatjes. Als je op de foto klikt dan zie je boven de achterpoot ook zo'n  piepklein gaatje.Gripzakjes van de Action 


Omdat ik natuurlijk geen zin in motten heb die mijn vilt creaties opvreten berg ik al geruime tijd alles op in gripzakjes van de Action.  

Waar berg jij jouw vilt creaties op, en doe jij dat dan ook per seizoen ?

4 opmerkingen:

Desire zei

Ik ruim mijn poppen op in curverboxen omdat ik last heb gehad van tapijtkevers. Die maken ook overal gaatjes in.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@ Desire ik had nog nooit van tapijtkevers gehoord, misschien hebben die wel gaatjes in mijn vilt creaties gemaakt.
Groet Thea

Martine Kolk zei

Achjeej...zo zonde!!
Dozen die compleet afsluiten vind ik inderdaad ook erg handig! Helaas komt het met de lading wol die ik heb nog wel eens voor dat er een motje in zit...en als je er eentje hebt... Nieuwe wol gooi ik meteen in de vriezer, (kunnen de motjes niet tegen..hihi) of wanneer het vriest zet ik alle dozen wol buiten.
Het werkt!
Die losse zakjes vind ik ook wel een idee!
Geniet van je mooie creaties!

Knutselpret zei

ja ik berg het op in afsluitbare bakken tja met dat ongedierte weet je het nooit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...