Pagina's

woensdag 9 november 2011

Fabric postcards fabric page

Ik maakte deze Fabric Page voor Gerda met als onderwerp bomen.en van Gerda ontving ik deze prachtig Fabric Page met als onderwerp de natuur .Eind van deze maand mag ik er weer één maken voor Nollke en die heeft als  onderwerp gekozen voor "ontluikend "
( ik ga nog even bedenken wat ik daar voor ga maken )

8 opmerkingen:

fleur zei

Mooi deze vilten schilderijtjes!
Ook in de andere berichtjes zag ik heel mooie dingen!
De school ziet er prachtig uit; vooral de kleuterklassen zijn net een sprookje; zo ga je met plezier naar school!
groetjes Fleur

Judith zei

wow wat mooi zeg!!!!!

Saskia, Jan en Payal zei

mooi zeg!!! zo kunstig en sprookjesachtig :o)

Severine zei

Mooi allebei! Je hebt dit al eens eerder gedaan toch? Wat doe je met deze "bladzijden", hang je ze op?
Groetjes Severine

Het Wolbeest zei

Prachtige werkstukjes. Ben wel een beetje nieuwsgierig naar de bloem en hoe die bevestigd/gevilt is...

rianne zei

Leuk om zulke dingen te maken. Prachtige kleuren.
Groetjes Rianne.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

@Het Wolbeest, ik had je vraag aan de maakster van de zonnebloem gesteld en dit is haar reactie :

De zonnebloem is aan de groene ondergrond vastgenaaid. Ik gebruikte hiervoor 2 lagen van een nog niet helemaal doorvilte gele lap en een bruine cirkel (ook een beetje aangevilt). Tussen de ondergrond en de bruine cirkel had ik nog wat losse wol gedaan, zodat het bruine hart iets bol wordt. Doordat je het daarna nog extra vervilt zie je (bijna) niets meer van het garen en wordt het 1 geheel. Wel ervoor zorgen dat je de verschillende lagen af en toe even los trekt zodat het niet aan elkaar vastvilt. Als laatst heb ik de blaadjes geknipt en klaar..
Groet Thea

brigitte zei

Mooi hoor de beide schilderijtjes.
Dank je voor de reactie.
Ik heb de tekst er met inkt op gestempeld en er daarna over heen met een strijkijzer.
Marianne is van Marianne Design een merk van stempels en stansjes.
Ze zijn te koop bij een handwerkzaak als bijv Pipoos.
Hoop dat je hier mee antwoord op je vraag hebt.
Zo niet mag je ze altijd stellen.
Groetjes Brigitte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...