Pagina's

zondag 16 oktober 2011

Katoenen garen verven met procion

Ik mag graag met natuurlijk materiaal verven maar had al geruime tijd  Procion verf liggen die toch ook eens getest moest worden.


Ik heb katoen geverfd met de drie basiskleuren Citrien, Robijn en Turquoise .
Ik had het garen beter moeten afbinden , het heeft me heel veel tijd gekost om het draad uit elkaar te halen en netjes op kaartjes te winden.  Hierboven zie je hele mooie in elkaar overlopende kleuren.

En dit is het resultaat van de verfmiddag samen met mijn jongste dochter.
Ik ben van plan om met dit garen  op vilt te gaan borduren.

9 opmerkingen:

Angela zei

Wat een mooi resultaat!!!
Erg mooi. En ook een leuke gezellige middag. Super.
Liefs Angela

Judith zei

wow dat is mooi geworden. wat is dat voor een soort verf?

Saskia, Jan en Payal zei

lol toen ik de titel eerst las las ik verven met popcorn ... effe moeten zoeken eer ik besefte dat er dus geen popcorn aan te pas kwam HAHAHA!!!
wel leuk gedaan zo!!!

vrouw Hommel zei

Wat een mooi resultaat, staat ook nog om mijn nog-te-doen/willen-lijstje. Ik heb nl nog heel veel witte bollen katoen vanuit de tijd dan mijn moeder nog gordijne etc haakte. Laat ik nu niet van wit houden.

Severine zei

Mooi die verlopende kleuren!
Groetjes Severine

Suzan zei

Wat is het mooi geworden! Leuk idee om ermee op vilt te gaan borduren. Ben benieuwd wat het gaat worden. Groetjes van Suzan.

Atelier Nanaya zei

Erg mooi resultaat! Leuk hoe de kleuren in elkaar overgaan.

Groetjes,
Nanaya

Heather Woollove zei

What wonderful colors! I wish I were closer and I could learn more about dyeing from you! XXO-

Carla zei

Dank voor je reactie op mijn blog! Ook jij hebt mooi resultaat zeg! Het verven van mijn schapenkrullen is door mijn zus gebeurd, dit is al wijze van grap begonnen. Ze heeft hiervoor de verf gebruikt die ze ook bij het verven van haar klanten gebruikt in de kapsalon. Verf van Goldwell dus ;-)) Groetjes Carla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...