Pagina's

zaterdag 9 juli 2011

Gratis vilt patroon Bellefleur van Pippilotta


Bellefleur is een popje die je in verschillende kleuren kunt maken en zo heb je iedere keer een mooi popje voor op je seizoentafel  . Zacht geel of lichtgroen voor in de lente, oranje bruin voor in de herfst en blauw wit voor in de winter, ik zie het al helemaal voor me. .

Op de seizoentafel Bellefleur 


Bellefleur is een  gratis patroon van Pippilotta. 

Antroposofisch popje Bellefleur seizoentafel Atelier de Vier Jaargetijden

Antroposofisch  popje van vilt seizoentafel Atelier de Vier Jaargetijden

9 opmerkingen:

Severine zei

Oh, dit vind ik zo'n leuk popje! Het is van zo'n schatkistpakketje van Pippilotta, toch? Lieve kleurencombi!
Groetjes van Severine

Esther zei

Wat een schatje, groetjes Esther.

softearthart zei

So lovely, cheers Marie

jeaninebijker zei

Wat een lieverd!

je maakt me nieuwschierig, ik zal maandag gaan kijken.

Groetjes, Jeanine.

Het Wolbeest zei

Errug schattig! Groet,

Judith zei

ze is zeker leuk geworden! ik heb nu mijn eerste jaartafelpopje af en wat is t superleuk om te doen. ben al druk bezig om wat basispopjes af te maken.Heb nog niet alle patroontjes compleet dus t echte aankleden doe ik wat later.Roosje ligt ook nog te wachten maar dat ze zal er ook zeker wel snel komen!

Anna Martijne zei

Dank voor je tip.
Heb inmiddels al gekeken op de site en het patroon is inmiddels gedownload en uitgeprint. Een leuk werkje voor in de vakantie, eens lekker tussendoor tijdens het breien van mijn sokken.

vlijtig Liesje zei

Wat een dotje. Wat hangt ze daar bovendien relaxt.

vrouw Hommel zei

Ze is extra leuk door het zelfgevilte lapje. En bedankt voor de tip.
groetjes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...