Pagina's

zondag 10 oktober 2010

Lol met woldag

Gisteren was ik naar de lol met woldag in de Westerkerk in Amsterdam en het was reuze gezellig !
Even over 07.00 uur zat ik al op mijn fiets naar het station, het was nog donker en koud maar het beloofde een prachtige dag te worden. Onderweg in de trein zag ik de schapen en koeien nog in de mist staan maar het werd al heel snel licht en de zon brak snel door. Op het station in Amsterdam ontmoette ik een aantal andere vrouwen en daar ging een bonte stoet kwebbelende dames met tassen en koffertjes vol met bloemen op weg naar de Westerkerk.

Na ontvangst met koffie en thee en lekkers kregen we een demonstratie van een viltmachine. Rond 12.00 uur werden we verwacht voor een rondleiding bij Shirdak en daar zag ik deze prachtige engelen en nog heel veel ander moois.Voor iedereen die mee gedaan had aan de bloemenruil stond er een vaas met naamkaartje klaar en dit was mijn vaas.

Alle bloemen waren prachtig zoals deze, gemaakt op een takje en in het hart van de bloem een dennenappeltje.

Deze ook al zo prachtig met organza erin, ga ik ook eens uitproberen.
En deze ook al zo mooi, eenvoudig wit met een blauw paars randje............En deze pioenroos, roze en rood met een vleugje groen..........
En dit zijn de bloemen die ik gekregen heb en ze staan nu nu op mijn jaartafel.


9 opmerkingen:

Carla zei

Thea, wat een prachtige plaatjes. Zo te zien waren er genoeg mooie dingen voor handen die de sfeer konden bepalen. Is de laatste foto van jou boeket?? Groetjes Carla.

Esther zei

Wat mooi allemaal en wat een werk, leuk dat jullie deze bloemen geruild hebben, groetjes Esther.

Miriam zei

Wat ontzettend leuk allemaal: de dag, de bloemen. Wat een genot zeg!

Groetjes
Miriam

wietske zei

Mooi! en wat een geweldig idee.....

-::Maris::- zei

He wat leuk, een vriendin van mij is ook naar de lol met wol dag geweest!
Je hebt er een prachtig boeket aan overgehouden!

Groetjes Maris

Barbara zei

O, waanzinnig, wat leuk! Wat voor dag is dat eigenlijk? Ik ken het niet, is het voor iedereen toegankelijk? Lieve groetjes, Barbara

Ida zei

Nog nooit van lol met woldag gehoord, je laat me nogal eens verbazen Thea! Haha

Prachtige bloemen heb je uit amsterdam meegenomen weer eens wat anders dan tulpen uit amsterdam....;-)

DEKA zei

Wat een leuek benaming.
Lol met woldag.
En de insteek is ook super.
Gezellig zo met z'n allen.
De bloemen zijn zo mooi gemaakt.
Klasse.
Groetjes, DEKA, Marleen.

vrouw Hommel zei

Ik had ook al genoten van de foto's op de club maar het is zo leuk om ze nu van dichtbij te zien. Leuk om te zien dat ze allemaal anders zijn. Die met het beukennootje vind ik echt een heel erg leuk idee.
groet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...