Pagina's

woensdag 29 september 2010

St.Michaël en de draak op de seizoentafel

Vandaag vieren de kinderen het Michaëlsfeest op school en zoals ieder jaar wordt ook nu weer de vlieger opgelaten in het park.

Vorig jaar is er door Graafschap tv een fimpje gemaakt en dat kun je hier zien. Het lukt me niet om rechtstreeks door te linken maar als je klikt op foto's en dan op filmpje Graafschap tv dan kom je er wel.

Vandaag wordt de vlieger opgelaten in een ander park omdat we tijdelijk op een andere plek zitten. Ik ben er vandaag niet bij omdat ik bloemen ga vilten met J.

Voor iedereen die het viert een fijne St. Michaël gewenst.

6 opmerkingen:

Esther zei

Wat een leuk lief stelletje Groetjes Esther.

Anoniem zei

Jij ook een fijne st. Michaël :)

Annemiek zei

Mooi, je draak! En voor jou ook een fijne St. Michaël!

Corina zei

Jij ook een fijne dag vandaag, schattig stelletje is het geworden!
leuk zo met de kaart erbij!
Groetjes Corina

Ida zei

Ik ken het niet, st. Michael vieren, heeft de draak daar ook iets mee te maken of is dat gewoon een (mooi)patroon die je gemaakt hebt?

Barbara zei

Wat mooi, dat je het feest van St. Michaël viert. Ik ben me nog steeds aan het verdiepen in de jaarfeesten en dat is best lastig als je niet zelf op een vrije school hebt gezeten. Maar ik vind het leuk om bij jou hierover te lezen en je tafereeltje vind ik helemaal super! Lieve groetjes, Barbara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...