--> Gratis vit patroon uitje | Atelier de Vier Jaargetijden

zondag 12 september 2010

Gratis vit patroon uitje

Hou jij ook zo van die schattige uilskuikentjes ?
Dan ken je dit boek over uilskuikentjes vast wel, ik leende het boek uit de bieb en de zin  " mammie moet komen, piepte Wim " was bij mijn kinderen favoriet.


Uiltje boven de seizoentafel 

Afgelopen week heb ik onderstaand uiltje gemaakt voor een lieve vriendin, en wil je het uiltje ook maken klik dan op het patroon  Het is een Engelstalig patroon maar gemakkelijk te maken met behulp van de tekening en foto en wat restjes vilt.
Veel plezier met het maken van dit uiltje, leuk om boven de seizoentafel  te hangen of aan met een sleutelring aan je tas.


P.s ik zie nu dat ik de snavel vergeten ben !
8 opmerkingen:

Grietje zei

Zelfs zonder snafel kun je duidelijk zien dat het een uiltje is.
Hmmm...ik vergat een zadel te tekenen van het loopfietsje van onze kleine prins en jij vergeet een snaveltje.....ik geloof dat het besmettelijk is ;-)

Groetjes,
Grietje

softearthart zei

Wha ta lovely owl. cheers Marie

Muriel zei

heel mooi. bedankt...

angela zei

hihi snaveltje vergeten. is mij ook eens overkomen dat ik op een foto zag dat ik wat vergeten was hahah.. Soms heb je van die dagen. Heel erg bedankt voor je link naar het uitje.

Ondanks dat je snaveltje mist vind ik jou uiltje erg mooi geworden. Mooi kleur gebruik met vilt.
Groetjes Angela

Anoniem zei

Ach wat schattig zo'n uiltje...
Bedankt voor het patroon!

Esther zei

Leuk uiltje, ik heb hem ook eens bij haar gedownload alleen vergeten dat ik hem had. Bedankt voor het herinneren ;-D. Ik heb de half ronde steentjes van mijn heksen bol ooit eens bij een tuincentrum gekocht. Fijne week groetjes Esther.

Barbara zei

Wat een lief uiltje! Geef je hem nog wel even een snaveltje? Anders kan hij niet met zijn vriendjes kwebbelen ... Lieve groetjes, Barbara

Annemiek zei

Wat een leukie!! Dankjewel voor het patroon, ik ga 'em ook maken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...