Pagina's

zaterdag 25 september 2010

Bloem vilten

Ja, en dan moet er nog een steel aan de bloem. In dit voorbeeld een stevige steel en die maak ik van eens stuk ijzerdraad 1,4 mm en ca. 30 cm. lang.
Ik neem een lont van merinowol en wikkel dit diagonaal om het ijzerdraad en vilt dit heel voorzichtig met water en zeep tussen mijn vingers.Aan het uiteinde van de steel moet je nog een stukje losse wol overhouden om deze aan de bloem te vilten. ( Op het volgende bericht staat een duidelijke foto )
Op onderstaande foto kun je zien hoe ik de bloem aan de steel vastmaak. Gewoon een gaatje prikken in de bloem en deze over de steel schuiven.
En dan ga ik een beetje smokkelen en neem naald en draad en naai de bloem stevig vast aan de steel!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...