Pagina's

zondag 1 augustus 2010

Wat doe je met restanten vilt ?

Wat doen jullie met restjes vilt, bewaren jullie deze ook ? Ik bewaar heel veel kleine stukjes vilt want zo'n klein stukje kan natuurlijk altijd weer van pas komen. Maar nu de vraag waar bewaren jullie al deze kleine stukjes, en wat is klein, wanneer gaat een stukje bij de restanten ?

Restanten vilt Atelier de Vier Jaargetijden

7 opmerkingen:

Miriam zei

Ik bewaar veel, heel veel. En dan eens in de zoveel jaar ben ik al dat klein 'gesnipper in zakjes en bakjes' beu en gooi het alsnog weg.

Aan mij heb je weinig in deze!

Groetjes
Miriam

Anoniem zei

Ik bewaar alle stukjes. Ook kleine stukjes kun je gebruiken als bijvoorbeeld vulmateriaal, of als het vilt echt 100% wol is kun je het opnieuw vervilten. Ik gebruik het voor http://bit.ly/8Zt0EV en http://bit.ly/bNlDQv
Heb je wel eens geprobeerd om de kleine stukjes van 100% wol in een waszakje te doen en mee te wassen in de 60 graden was? Gewoon eens proberen ;) Je kunt er leuke kralen van maken...
Ben benieuwd wat jij er mee gaat doen...

Annemiek zei

Ik bewaar het ook allemaal. Ik heb zo'n curverbakje vol met restjes vilt, voor je-weet-maar-nooit...
Ik ga eens proberen wat jij zegt, Aukje. Ben benieuwd naar het resultaat...

vrouw Hommel zei

Ik bewaar ook alle kleine stukjes voor kleine popjes ed. Die tip van Aukje ga ik zeker proberen omdat ik altijd 100 % vilt gebruik.
groet

Theresia zei

Mijn kinderen maakte daar vroeger weer armbandjes van. Pieterpeuterige vlakjes van knippen en rijgen met hoedenelastiek.

Traumkraut zei

I don't understand much of what you are writing - my Dutch is not that good - but I love the crafting things you do and photograph. My favourite is the Rainbow gnomes dance with the sun and the cloud. I try to make one for our window. Hope it will work out. How did you put the gnomes togeter. With glue?

Love,
Maike

Barbara zei

Hai Thea, ja, ik bewaar ook altijd alles. In een plastic bak met deksel. En inderdaad, het is altijd weer twijfelen of iets in dat bakje gaat of bij de wat grotere lapjes. Maar weggooien kan ik niet, en ik gebruik de restjes vaak weer voor blaadjes of bloemetjes of ... Lieve groetjes, Barbara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...