Pagina's

woensdag 4 augustus 2010

Houten visjes voor op de seizoentafel

Ik ben aan het opruimen en dan kom je weer van die dingen tegen die je ooit gemaakt hebt.
Zoals deze houten visjes die ik zaagde met de figuurzaag, ze hebben jarenlang op de seizoentafel  op school gehangen. Eerst wilde ik ze weg doen maar de kinderen vonden ze nog mooi,dus heb ze nog maar bewaard en wie weet hangen ze volgend jaar op mijn eigen seizoentafel !

Nature table summer Aetelier de Vier JaargetijdenHouten wandplaat 

Deze houten wandplaat kwam ik tegen in de doos met schoolspullen en hebben we ook nog bewaard.De plaat is gemaakt als sinterklaascadeau en in draaiopening rechts onder had ik allerlei figuren geschilderd zoals een egeltje; kaboutertje, een zwart poesje, een slakje en een klein dwergje.
Later zag ik dat ik de plaat niet helemaal goed gedraaid had, je ziet alleen het achterste gedeelte van het egeltje in de draaiopening, maar geloof me er zit ook nog een koppie op.

Houten wandplaat Waldorf autumn nature table  herfst Atelier de Vier Jaargetijden

3 opmerkingen:

-::Maris::- zei

Thea, wat een leuke visjes en de kleurtjes...super!!
Dat het egeltje een beetje verstopt zit maakt het aleen maar echter ;)

Groetjes Maris

Anoniem zei

Mooie zeekleuren heb je gebruikt voor de vissen en zeepaardjes!
't Wordt vast nog gezelliger als je de houten wandplaat op gaat hangen ;)

Gera zei

Prachtige vissen en zeepaardjes!
En zo leuk die wandplaad. Het verstopte egeltje maakt het spannend:-).

groetjes, Gera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...