Pagina's

zondag 23 mei 2010

Nieuwe knuffel

Er was eens een jongetje met een hele oude knuffel die ooit rood was geweest......En nu heeft dat jongetje van zeven een nieuwe rode knuffel.

9 opmerkingen:

Gera zei

och, prachtig!! Zowel de oude als de nieuwe!!

groetjes, Gera

Esther zei

Wat leuk te zien hoe oud en nieuw onder klaar staan.
De oude is mooi van ouderdom en de nieuwe is gewoon mooi. groetjes Esther.

softearthart zei

It is lovely to have a new doll, cheers Marie

Martine zei

Helemaal stukgeknuffeld... zo hoort het! :)

rianne zei

Leuk om te zien dat een kind van zijn knuffel houd. Leuk voor de maakster dat de knuffel is gewaardeerd en helemaal is stuk geknuffeld. De nieuwe is natuurlijk ook mooi.
Groetjes Rianne.

Barbara zei

O, wat een heerlijke knuffel! Maar ... wil hij zijn oude knuffel nu niet meer? Mijn kinderen hebben ook deze knuffels, mijn dochter is 13 en mijn zoon 10, en die zijn echt tot op de draad versleten, maar ze gaan nog trouw elke avond mee naar bed, hoor! Lieve groetjes, Barbara

Muriel zei

en beide zijn mooi... de eerste zou wel in een kader passen... precieuze souvenir te bewaren !!

Brenda Nijland zei

En waar vind ik dat nieuwe rode knuffeltje?? Mijn dochtertje kan niet zonder m slapen dus wil bij voorbaat graag een reserve aanschaffen maar weet niet van wie ik m heb gekregen en waar die was gekocht! Via Google kwam ik hier en dit is precies dezelfde! :D

Brenda Nijland zei

En waar vind ik dat nieuwe rode knuffeltje?? Mijn dochtertje kan niet zonder m slapen dus wil bij voorbaat graag een reserve aanschaffen maar weet niet van wie ik m heb gekregen en waar die was gekocht! Via Google kwam ik hier en dit is precies dezelfde! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...