Pagina's

maandag 17 mei 2010

Op de seizoentafel de klaproospeuters

Originele patroon 

Deze klaproos peuters maakte ik eerder en volgens patroon.  Een popje met een bruin hoofdje en eentje met een blank hoofdje en de haren gemaakt van vilt, ingeknipt als meeldraden. De lijfjes alleen gewikkeld met wol en om het middel ook nog klaproos bloemen.

Waldorf nature table summer Atelier de Vier Jaargetijden
Klaproos peuters op de seizoentafel 


Omdat ik vorige keer erg had zitten te klungelen met de ogen en mond op het bruine hoofdje heb ik dit keer popjes met blanke hoofdjes gemaakt en de haren gewoon gemaakt van zwarte merinowol.
Deze popjes dragen nu ook een vestje omdat ik een gewikkeld lijf alleen zo kaal vond en  om het middel heb ik de bloemen weggelaten omdat ik dat te druk vond.
Ik ben nog niet helemaal tevreden over de waslaarsjes en daarom staan de popjes nog even in de zon zodat ik de laarsjes nog wat gladder kan boetseren.
7 opmerkingen:

angela zei

Erg mooi. Is wel een goed idee om het bruine trico ook eens vaker tegebruiken. Ik gebruik eigenlijk altijd automatisch de huidskleur en de bruine voor de zwarte pieten. Maar dit is ook heel mooi. Vooral bij dat rode. Zien er super uit.
Liefs Angela

Corina zei

Wat zijn ze mooi geworden, erg leuk met een vestje, ik vind ze anders ook zo "kaal" ;-)
Groetjes Corina

Barbara zei

Ze zijn ontzettend mooi geworden! Ik vind de vestjes ook heel leuk staan. Lieve groetjes, Barbara

softearthart zei

Lovely poppy children, cheers Marie

Miriam zei

Leuk zijn ze zo bij elkaar!
Mooie klaprozen...! Groetjes, Miriam

Theresia zei

Wat een inspiratie kan ik op je blog opdoen! Ik heb twee kleine vriendjes (1 en 3 jaar) waarvoor ik zonnekindpopjes maak en zie graag nieuwe ideeën.

Corina zei

Mooie klaprozen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...