--> Terug naar hoe het ooit begon | Atelier de Vier Jaargetijden

dinsdag 27 april 2010

Terug naar hoe het ooit begon

Jaren geleden begon ik met het maken van seizoentafelfiguren en zonnekind poppen en dat bracht me veel rust en ontspanning. De rust was er de laatste jaren niet meer omdat ik steeds meer tijd kwijt was aan bestellingen, webwinkel en administratie. Het afgelopen jaar kwamen daar nog grote gezondheidsproblemen bij en daarom heb ik besloten om met de webwinkel te stoppen!


Natuurlijk blijf ik mooie seizoentafelfiguren en zonnekind poppen maken ,en je kunt mij hier gewoon blijven volgen.

7 opmerkingen:

Esther zei

goh ik wist niet dat je een webwinkel hebt, ga meteen even kijken. groetjes Esther,

Anoniem zei

Wat jammer! Maar blijf je wel vanuit huis nog verkopen? Of stopt dat ook helemaal?
Anders wil ik graag nog wat kralen van je kopen...
Groetjes Marleen

Anoniem zei

Thea, wat jammer zeg...
Maar ik begrijp je keuze wel!!
Groetjes van Rebecca

Gera zei

Hoi Thea,
Wat een beslissing om te moeten nemen! Ik wens vooral sterkte met je gezondheid en dat je plezier blijft houden in het handwerken!

groetjes, Gera

Barbara zei

Dat zal een moeilijke beslissing zijn geweest, Thea! Neem vooral je rust en hopelijk vind je je ontspanning en plezier weer helemaal in het poppen maken! Ik blijf je in ieder geval op je weblog volgen, hoor! Lieve groetjes, Barbara

vrouw Hommel zei

Dat zal geen makkelijke beslissing zijn geweest maar wel de juiste, je gezondheid is toch het allerbelangrijkste. Blijf je gewoon volgen in alles wat je maakt.
fijne avond

Grietje zei

Tjé zeg! Dat lijkt mij een hele moeilijke beslissing maar je gezondheid is veel belangrijker, ik hoop dat alles goed met je gaat?
Stress en drukte doet een mens niet goed, ik hoop dat je die rust terug vindt en weer heerlijk ontspannen kunt fröbelen.

Grote knuffel,
Grietje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...