Pagina's

zondag 11 april 2010

Narcispopje 2 Mieke Stender

Waarom nou een foto van de achterkant hoor ik je denken. Dat zal ik je vertellen, ik heb het jasje omgedraaid de open kant hoorde volgens het patroon aan de achterkant maar heb ik aan de voorkant gemaakt omdat het anders zo massief werd.
En op deze foto kun je ook de mooie roodbruine zelfgeverfde krulharen zien.Hier kun je zien hoe ze er van voren uitziet en is het je opgevallen dat ik het het mutsje zonder blad heb gemaakt en een plukje gele wol in de narcis heb gestopt ?
Verder heeft het popje een bodem van lood i.p.v. karton, ze blijft nu heel goed staan.
Nog even een close-up en dan vergeet ik bijna nog te vertellen dat ik haar vergroot heb ze is nu ruim 15 cm. Ik ben erg tevreden over haar, ze is gemaakt op bestelling voor een vaste klant die ook al het sneeuwklokje van januari heeft en nu mag ik het viooltje maken!

En deze had ik vorig jaar al gemaakt met het jasje andersom, wel een blaadje aan de muts en in het oorspronkelijke formaat van 10 cm.

6 opmerkingen:

Muriel zei

Heel mooi... Mu

Barbara zei

Het blijft een heel schattig popje! Ook met het jurkje achterstevoren! ♥ Barbara

fleur zei

Ja Hoor; al weer zo'n prachtig popje!
Leuk hoor en zo vrolijk geel....
Lijkt mij leuk om van je hobby ook je werk te kunnen maken.Je kunt immers ook niet al die popjes zelf neerxetten en houden.Het is ook een fijn idee om er zoveel kinderen blij mee te maken!
groetjes Fleur

Grietje zei

Wat een goed idee om het bovendeel om te draaien, staat leuk. Het knoopje maakt het helemaal af.

Groetjes,
Grietje

Corina zei

Hé, leuk! ik heb net het patroon gekregen, dus kan er ook mee aan de slag.

softearthart zei

Oh she is so sweet. cheers from New Zealand Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...