Pagina's

vrijdag 26 februari 2010

Krokusbolletje Mieke Stender

Heel veel krokusbolletjes al eerder gemaakt.Omdat deze zo leuk is een nieuwe gemaakt voor de maand februari en mag ze nog even schuilen in het voorjaarsholletje.Dit keer heb ik het lapje van het bolletje gevilt met diverse kleuren bruine merinowol.Het krokusbolletje zonder mutsje zodat jullie ook de mooie krulharen kunnen zien.

5 opmerkingen:

Barbara zei

Lief, hoor, dit krokusbolletje. Wat heb je er al veel gemaakt! Nu maar hopen dat het snel zonniger wordt, zodat ze kunnen gaan bloeien ... Als ik nu naar buiten kijk, lijkt het wel weer herfst! ♥ Barbara

Esther zei

Leuk zoveel Krokus bolletjes nu de lente nog. groetjes Esther.

Grietje zei

Hé, het is een holletje geworden! Leuk zo'n grote groep met krokus bolletjes.

Je krijgt een Award van mij, niet om de bolletjes maar om alles wat jij maakt. En ik vind de logjes van de workshops zo ontzettend leuk. De foto's erbij van die stralende kinderen vind ik zo vertederend.

Lieve groet,
Grietje

Karin zei

wat leuk al die krokusbolletjes bij elkaar!!! Ik heb er nog maar 1tje gemaakt. Nu maar hopen dat de lente echt snel komt!!

Ingrid. zei

Leuk ; heb ik ook ;-)
Groetjes van Ingrid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...