Pagina's

zondag 21 februari 2010

Holletje of bolletje

De afgelopen dagen waren we allemaal een beetje ziek, maar inmiddels gaat het weer beter.
Ik was zelf ook niet helemaal fit, maar van hangen op de bank word ik ook zo moe en en daarom vanmorgen aan het vilten geslagen.Ik wilde iets maken voor het voorjaar omdat we daar nu allemaal aan toe zijn.
Ik ben er nog niet uit wat ik er mee ga doen, wordt het een holletje voor een voorjaarspopje ........of misschien toch een bolletje ..............................gehaktbal kan natuurlijk ook nog.............................


6 opmerkingen:

Barbara zei

Dit ziet er heel spannend uit! Wat gaat het worden? Ik gok een bolletje ... Het ziet er ook wel uit als iets knussigs om in weg te kruipen ... ♥ Barbara

Esther zei

Spannend, ben benieuwd wat het word, het ziet eruit als een voorjaar's holletje om nog even lekker in weg te kruipen. groetjes Esther.

-::Maris::- zei

Maak er maar een bolletje van ;)

Beterschap met de ziekenboeg!

groetjes Maris

Corina zei

Het ziet er nu al mooi uit en je kan er inderdaad alle kanten mee op!!
Beterschap!
Groetjes Corina

Grietje zei

Beterschap, ik hoop dat je je snel wat fitter zult voelen.

Ben benieuwd wat het gaat worden.

Lieve groet,
Grietje

Ingrid. zei

Nou het is leuk en voor veel doeleinden bruikbaar ; ik ga voor bolletje ;-)
Fijne avond , groetjes van Ingrid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...