Pagina's

donderdag 10 december 2009

Een beetje dom

Regelmatig maak ik viltfiguren in opdracht, zo wilde ik ook afgelopen maandag beginnen.
Snel het pakketje gepakt wat ik dacht nodig te hebben en ijverig begonnen met het lapje te vilten.


Dat lapje was dus bestemd voor de kersthulstkinderen, een erg leuk pakket met prachtige kerststofjes erbij voor een rokje en een broekje.Aan het eind van de middag las ik mijn mail nog eens na en las ik toch heel duidelijk de takkenbos kinderen en niet de kersthulstkinderen, deze maak ik natuurlijk wel een andere keer
Hieronder dus de foto van de takkenbos kinderen, het zijn echte inimini's en een ontwerp van Pop en Plank.
3 opmerkingen:

Esther zei

Hallo wat schattig, je viltlapje is erg mooi geworden.
groeten Esther

Gera zei

Heb je de prachtige lap al lekker klaar:-)). Leuk stelletje die takkenboskinderen!

groetjes, Gera

Barbara zei

Ze zijn superschattig! Je lap vilt is ook erg mooi van kleur, zeg. Groetjes, Barbara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...