Pagina's

zaterdag 29 augustus 2009

Korenbloem

Het korenbloempopje voor de maand augustus van Mieke Stender is af en ook dit is weer een heel erg leuk popje om te maken. Voor dit popje had ik nog een mooi blauw paars lapje sprookjesvilt liggen, helemaal in de kleur korenbloemblauw !
Ik heb de meeldraden en haren zwart gemaakt vond ik beter passen bij het blauw!Hier had ik het over het inzaaien van wilde bloemen en dit is het resultaat, de foto van het korenbloempopje is hier ook gemaakt!


5 opmerkingen:

Barbara zei

Heel erg mooi geworden!! Ook zo mooi van kleur!

Groetjes, Barbara

Ida zei

Prachtig popje en nog in augustus af! Ik loop helemaal achter op schema; denk dat ik volgend jaar maar verder ga ;-)

Volgens mij ben jij ook lid van de club het poppenhoekje, klopt dat?

monique zei

de korenbloem is idd een leukerdje !!!
Monique

Ingrid. zei

Vanmorgen heb ik hem ook gemaakt + geplaatst nu zie ik dat jij hem zaterdag al had staan... Ik dacht er aan toen ik bij Gea las over haar augustus quilt die net op tijd af was toen dacht ik "o , m'n augustus popje kan ook nog net" ;-)
Leuk geworden hoor ! Was weer leuk om te maken hè. Vond de kleur kiezen erg moeilijk...
Fijne dag , groetjes van Ingrid.

Nicole zei

Wat een beeldschoon popje! Ik wou dat ik dat kon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...