--> Op de seizoentafel lavendel popje | Atelier de Vier Jaargetijden

zaterdag 4 juli 2009

Op de seizoentafel lavendel popje

Wat staat er op de seizoentafel ?

Ik heb een lavendel popje gemaakt voor de verjaardag van een vriendin, gemaakt in haar lievelingskleuren lila  en groen. In haar buik heb ik heerlijke geurende lavendel gedaan uit eigen tuin. Het popje staat in een houten schaal met lavendel op de seizoentafel en ik heb als voorbeeld een wol bol popje van Pop en Plank gebruikt. 

Waldorf nature table summer Atelier de Vier Jaargetijden
3 opmerkingen:

Grietje zei

Hé, die Petra ken ik ook!
Niet super persoonlijk hoor...maar het is wel grappig :)

Groetjes,
Grietje

Ingrid. zei

Het is een schattig geheel geworden !
Prettige avond nog , groetjes Ingrid.

Ida zei

Prachtig popje met mooie kleuren, wil je mijn verjaardag ook weten? ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...