Pagina's

zondag 10 mei 2009

Op de seizoentafel Rozig

Rozig vind ik na jaren nog steeds een prachtig ontwerp van Pop en Plank . Zo  zoals altijd bevat het pakket prachtige materialen zoals kleine krulletjes vol voor de haren en vilt wol voor de kleding. De roosjes zijn zo leuk om te maken en kun je natuurlijk ook los op de seizoentafel leggen of als losse bloem aan een cadeau.

Zo meteen fiets ik met mijn jongste dochter  naar de begraafplaats om even wat planten op het graf van mijn moeder te zetten. Het is mooi weer en een mooie route met een ijsje onderweg gaat dat vast lukken.

Voor iedereen nog een fijne Moederdag gewenst !6 opmerkingen:

Ingrid. zei

Wat een plaatjes zijn het geworden !
Fijne avond , groetjes Ingrid.

Thalia zei

Wat een schitterende foto's!
Fijne avond nog en een goede week toegewenst!
Groetjes Thalia

monique zei

ze zijn echt heel schattig !!!!
Prachtig gemaakt en mooie foto's ook!
Monique

Diane zei

Bedank voor je reactie op mijn web-log.
Hier is het ook erg leuk.
We hebben het erg leuk gehad in Walibi. Ik denk dat je dochter het ook wel naar de zin heeft gehad. Het weer was super.
Groetjes Diane

Natasja zei

Hallo Thea,
bedankt voor je reactie op m'n log. Ik ga maar eens op zoek naar goede potloden, want er zal toch ooit een gezichtje op moeten, hihi!

Wat een schatjes zijn deze twee! Ik ben nog maar net met viltpakketjes begonnen, maar wat zijn er een hoop leuke dingen te maken!
groetjes,
Natasja

Ida zei

Wat een mooie lieve schattige rozige roosjes heb je gemaakt, ben er helemaal weg van!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...