Pagina's

zaterdag 14 maart 2009

Een heel jaar rond

Een heel jaar rond , popjes voor de seizoentafel van Mieke Stender is een boekje dat ik al enkele jaren in mijn bezit heb. Het boekje is prachtig in zijn eenvoud, voor iedere maand een nieuw popje voor op de seizoentafel.
Het is me nog niet gelukt om alle popjes te maken, maar dit jaar gaat het lukken !Dit is de laatste creatie ; het primula popje voor de maand maart.

Deze crocusbolletjes heb ik vorig jaar al gemaakt voor de maand februari.


Ook al eerder gemaakt ; het sneeuwklokje voor de maand januari .

5 opmerkingen:

Creamama zei

Ze zijn heel erg leuk!

Zelf heb ik niet het originele boekje, maar wel een kopie ervan. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om uberhoubt een ppoje uit het boekje te maken. Nog te druk met allerlei andere pakketjes maar ik vind ze erg leuk.

ingrid zei

O wat een leuke resultaten ! Het boekje heb ik ook en ik ben idd ook bezig ieder popje van elke maand te maken !
Fijne avond , groetjes Ingrid.

Ineke zei

Wat een enige popjes! Schattig! Dat zou ook echt iets voor mij zijn, maar ik kom tijd tekort voor al m'n hobbies, dus dit moet nog even wachten. Maar erg leuk!!!
Groetjes,
Ineke

Anoniem zei

kan iemand mij vertellen waar ik het boekje kan kopen want ik heb gezocht op internet maar kan nergens een verkoopadres vinden!?!?! graag via mail antwoorden:
laurie_pabo@hotmail.com

Anoniem zei

hoi,ik heb een probleem...Ik maak al 26 jaar poppetjes maar de laatste 12 jaar heb ik vaak last van zenuwontstekingen in mijn armen en schouder.Daarom kan ik de basis hoofdjes van mn poppetjes bijna niet meer maken.Het gaat dan om het afbinden van het basistricot.wordt er best verdrietig van want het erg veel kleertjes enz maar geen hoofdjes omdat het gewoon niet gaat.Wie wil voor mij(tegen betaling)hoofdjes maken?Dan kan ik weer heerlijk verder knutselen. ik hoop dat iemand het voor mij wil doen.Mijn emailadres is trudyvelthove@hotmail.com.
ik hoop op iemand die reageert..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...