Pagina's

vrijdag 9 januari 2009

Kinderfeestje


Regelmatig organiseer ik in mijn atelier aan huis kinderfeestjes. Woensdag 7 januari kwam Meral en haar vriendinnetjes om een mooie (winter) fee te maken en natuurlijk was er voor de jarige ook een mooi cadeautje. Ik geniet zelf altijd van de leuke kinderen en van hun prachtige verhalen.
2 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

Wat grappig, ik ken ook een meisje dat Meral heet. Zij is een ned meisje, maar haar naam is turks en betekent Hinde. Ik vond het altijd een heel mooie naam, maar je hoort het hier niet vaak! Ik vind de namen van jou dochters ook heel mooi, klinken heel exotisch! Ik wilde eigenlijk reargeren op je nieuwste blogbericht, maar ik zie nergens een reactie punt.. Veel sterkte met de beeninfectie en veel geduld met de patient toegewenst..

Thea zei

Dank je wel voor je reactie, inmiddels heb ik een reactiepunt toegevoegd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...