zondag 23 mei 2010

Nieuwe knuffel

Er was eens een jongetje met een hele oude knuffel die ooit rood was geweest......En nu heeft dat jongetje van zeven een nieuwe rode knuffel.

vrijdag 21 mei 2010

Pinkster bruidspaar op de seizoentafel

Alvast een foto van het pinksterbruidspaar die ik lang geleden gemaakt heb.


Zo meteen ga ik naar het pinksterfeest bij de kinderen op school op de nieuwe locatie, voor degenen die het pinksterfeest op de vrije school niet kennen klik hier

maandag 17 mei 2010

Klaproospeuters Pop en Plank

Deze maakte ik al eerder helemaal volgens patroon. Een popje met een bruin hoofdje en eentje met een blank hoofdje en de haren gemaakt van vilt, ingeknipt als meeldraden.
De lijfjes alleen gewikkeld met wol en om het middel ook nog klaproosbloemen.Omdat ik vorige keer erg had zitten te klungelen met de ogen en mond op het bruine hoofdje heb ik dit keer popjes met blanke hoofjes gemaakt en de haren gewoon gemaakt van zwarte merinowol.
Deze popjes dragen nu ook een vestje omdat ik een gewikkeld lijf alleen zo kaal vind en de klaproosbloemen om het middel heb ik weggelaten omdat ik dat te druk vond.
Ik ben nog niet helemaal tevreden over de waslaarsjes en daarom staan de popjes nog even in de zon zodat ik de laarsjes nog wat gladder kan boetseren.
En natuurlijk ook nog een foto alleen van de bloemen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...