dinsdag 6 juli 2010

Aardbeikindje

Eindelijk weer eens een bericht van mij, het heeft erg lang geduurd maar het aardbeikindje van de Witte Engel is af.

Heb de laatste tijd weinig kunnen doen, volgens de huisarts heb ik spierreuma en ben nu aan de Prednison. Een paardemiddel maar zo ging het ook niet langer, kreeg steeds meer pijn en kon steeds minder. Het gaat nu heel iets beter, heb minder last van stijve vingers en kan mijn armen ook weer beter gebruiken.Er zat in het pakket een lapje flanel voor de aardbeien, broekje en muts maar daar ging ik meteen de mist al mee in. Het mutsje en broekje had ik met de hand genaaid maar de stof scheurde meteen, later las ik dat je de stof schuin moest knippen maar weet eerlijk gezegd niet of dat geholpen zou hebben.

Hoe is jullie ervating met flanel, hebben jullie dat ook wel eens dat de stof net naast de naad gaat scheuren ????????

Ik heb nu het mutsje en broekje van vilt gemaakt en de aardbeien van sprookjesvilt , deze laatste ogen nu veel natuurlijker met een puntje groen aan de onderkant.

Ik heb de 2 stukken pijpenrager met aardbeien vervangen voor 1 grote boog die je op verschillende manieren kunt gebruiken, heb in de boog ook nog een stuk bloemistendraad verwerkt, voor de stevigheid en beter buigzaam.

14 opmerkingen :

rianne zei

Ooh ik vind je aardbeienpeuter erg leuk. De losse aardbeitjes zijn net echt zo. Nu zal ik je vertellen dat ik aardbeienpopjes zo wie zo erg leuk vind om te zien. Ik word er in iedergeval erg blij van. Zelf werk ik het liefst met vilt.
Groetjes Rianne.

duendes zei

hi, is very very beautiful.hugs

Miriam zei

Mooi hoor en leuk dat je het zo met vilt hebt gemaakt! Ik vermijdt eerlijk gezegd ook flanel....lastige stof.
Beterschap ook verder....ik hoop dat je weer meer kan doen binnekort.
Liefs, Miriam

softearthart zei

Oh how sweet, just love the wee hat,. cheers Marie

het lieveheersbeestje zei

Wat ellendig voor je...ik weet dat prednison vele rare bijwerkingen kan hebben. Maar ja, je moet toch íets! Gelukkig kun je je vingers weer wat beter gebruiken, dat is goed nieuws!
En het aardbeienmeisje is echt een topper, heel mooi!

Grietje zei

Wat naar zeg! Ik vind het fijn dat het wat beter met je gaat Thea.

Over het flanel. Ik heb nog nooit geen kleine poppjes gemaakt waar een flanel onderdeeltje bij zat maar voor andere (knuffel) poppen heb ik het wel gebruikt en het is gewoon bocht. Nu zig-zag (een wijde zig-zag)ik de randen eerst, dat vind ik fijner werken.

Groetjes,
Grietje

Ida zei

Ik weet een leuk huisje voor je aardbeipopje (zie mijn weblog) Sterkte met je ziekte, vind het heel vervelend voor je, hoop dat het beter met je mag gaan!

Margarida Porto zei

Adoro seu trabalho. Fico sempre esperando novas postagens.

Esther zei

Wat een super lief meisje en die aardbeitjes erg mooi. groetjes Esther.

Loek en Co zei

Wat mooi!
Maar oh wat naar dat je spierreuma hebt! Veel beterschap gewenst.
Groetjes Marleen

Carla zei

Thea, wat een geweldig aardbeipopje heb je gemaakt. Misschien met vilt zelfs mooier dan met flanel. Een dotje is het!! Zelf nog niet eerder gehad dat het flanel ging scheuren naast de naden....
Wat vervelend zeg, al die pijn waar dan uiteindelijk spierrheuma achter vandaan lijkt te komen. Beterschap, dat je je snel beter mag voelen en dat de medicatie goed aanslaat.
Groetjes Carla.

Barbara zei

O, Thea, wat is ze mooi geworden! Mooi met die aardbeitjes van sprookjesvilt. Wat naar dat je zo'n pijn hebt. Tja, Prednison, een paardenmiddel, mijn schoonmoeder slikt het ook en die heeft nu eindelijk eens geen pijn! Hopelijk voel je je snel beter! Lieve groetjes, Barbara

Corina zei

Sterkte Thea, prednison is inderdaad een paardemiddel maar help vaak wel goed!
Ik hoop dat je je snel weer wat beter zal gaan voelen!
Je aarbeipopje is erg mooi geworden, werkelijk een schatje om te zien!
Groetjes Corina

spierreuma zei

Meer tips over spierreuma vindt je hier meer info http://www.spierreuma.eu/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...